راز برنج خوشمزه و خوش قد و بالا – بخش دوم
راز برنج خوشمزه و خوش قد و بالا – بخش دوم راز برنج خوشمزه و خوش قد و بالا - بخش دوم در مقاله قبلی (راز برنج خوشمزه و خوش قد و بالا - بخش اول) به برخی از راز رو رمزهای پخت برنج و تشخیص برنج خوب، همچنین سبک آبکش کردن برنج پرداختیم. در ادامه مطلب راز برنج خوشمزه و خوش قد و بالا - بخش دوم با ما همراه باشید. کته : معمولا برای کته مقدار آب کمتری ( از آنچه که گفته شد ) میریزم و وقتی آبش رو کشید( اگه برنج دون و زنده بود) خیلی کم دوباره آب اضافه میکنیم ( مثلا نصف پیمانه آب ) .... اینطوری مقدار آب از دستمون در نمیره . پخت کته به تجربه زیادی بستگی داره . و اساسا نوع برنج در پخت اون دخیله . این تجربه به همان نوع برنج مربوط میشه . هر برنجی که خریداری میشه با برنج قبل یا بعدی فرق داره . کته رو نمیشه به امان خدا ول کرد . باید هنگام کشیدن آب بالا سرش باشین .البته برنج های اعلا آب زیادتر میبرن و ریسک خمیر شدنشون هم کمتره . برنج خارجی یا ایرانی؟ برنج های
راز برنج خوشمزه و خوش قد و بالا – بخش اول
راز برنج خوشمزه و خوش قد و بالا – بخش اول راز برنج خوشمزه و خوش قد و بالا - بخش اول چلو آبکش: برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا اون رو پاک کرد که مبادا داخلش سنگ یا فضله موش باشه . سپس باید شست . برنج رو موقع شستن چنگ نباید زد .موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج میشه . تا وقتی که آب زلال بشه معمولا 3 بار شسته میشه . سپس برنج رو با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم , جاش تنگ نباشه . هنگام خیس کردن برنج نمک یادتون نره .برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته میشه و برنج پس از آماده شدن نرم و خمیر میشه . البته بعضی برنجها رو باید یک شب قبل خیس کرد و بعضی رو 3 الی 4 ساعت قبل، البته این به نوع برنج و تازگی و کهنگی برنج بستگی داره . برنج های کهنه رو میشه از قبل خیس کرد و با خیس کردن خیلی کیفیت بهتری پیدا میکنند. البته اگه دیر خیس شوند و مدت کمی داخل آب بوده باشند هنگام پخت آب بیشتری
تأثیرات برنج بر سلامت مو
تأثیرات برنج بر سلامت مو تأثیرات برنج بر سلامت مو از مهمترین عواملی که در برنج باعث شده آن را یک حامی بزرگ برای پوست و موهایمان بدانیم، وجود مقادیر قابل توجه ویتامین B در برنج است. آنهایی که به سبب تلخی روزگار یا ارث و میراث گذشتگان و یا فقر غذایی به ریزش مو مبتلا و به مطب پزشکان رفته اند، خوب می دانند که اولین دارویی که هر پزشکی پس از کند و کاو درباره علت بیماری برای آنها تجویز می کند، ویتامین های گروه B و به خصوص B5 است. این ویتامین خاصیت عجیبی در تحریک سوخت و ساز سلول های زنده و فعال پیاز مو دارد، یعنی همان چیزی که یک موی فعال برای زیستن و رشد کردن به آن نیاز دارد. سبوس برنج سبوس برنج خواص دارویی و درمانی زیادی چون درمان اختلالات پوستی ، کاهش فشارخون ، بهبودی عملکرد دستگاه گوارش و سیستم مغزی ، درمان چاقی ، درمان دیابت و تقویت مو برای انسان دارد. برنج سفیدی که ما ارتزاق می کنیم فاقد سبوس می باشد که ویتامین ها و موادمغذی زیادی در آن وجود دارد بنابراین لازم است سبوس
رفع شپشک برنج
رفع شپشک برنج رفع شپشک برنج حتماً شما هم تا به حال آفتهای غلات و حبوبات را دیدهاید و برای از بین بردن آنها راههای زیادی را هم امتحان کردهاید، راههایی مانند استفاده از قرصهای شیمیایی یا قرار دادن سیر و نمک لابهلای برنج و حبوبات. هر کدام از غلات، آفتهای خاص خودشان را دارند... آفت برنج گاهی تخمهای بسیار ریز این آفتها در لابهلای غلات، از مرحله کاشت و داشت تا برداشت و انبار کردن داخل سیلوها نفوذ میکنند. این تخمهای ریز موجود در برنج، حبوبات یا حتی گندم منتظر شرایطی برای رشد و تکثیر میشوند. بهترین شرایط برای رشد و تکثیر تخم آفتهای غلات گرما و رطوبت است. مثلاً اگر تخم آفتی داخل گونی برنج باشد و برنج را در محلی گرم و نسبتاً مرطوب نگهداری کنید به احتمال زیاد پس از مدتی با باز کردن گونی، با حشرات ریزی مواجه خواهید شد. بهترین راه برای پیشگیری از حشره زدن برنج و حبوبات و تکثیر تخم آفتها درون آنها، نگهداری آنها در دمای مناسب است. مکانهای خشک و خنک، بهترین محل برای نگهداری و انبار کردن غلات هستند. چه کار کنیم برنج شپشک نزند؟ یکی از سادهترین راههای رهایی از شر شپشک
برنج آبکش یا کته ؟
برنج آبکش یا کته ؟ برنج آبکش یا کته ؟ در واقع بعد از نان، برنج قوت غالب کشورهای آسیایی از ایران گرفته تا هند، اندونزی و ژاپن را تشکیل میدهد و این همان عامل چاقی آسیاییهاست. با کمی دقت موشکافانه هم میتوانیم متوجه اندام نامتناسب و فربه آنها در مقایسه با کشورهای اروپایی و آفریقایی شویم. بیشتر آسیاییها در نواحی شکم و ران چاق هستند و علت آن هم عادت نداشتن به ورزش و مصرف بیرویه غذاهای نشاستهای است. اما اروپاییها، اندامی کشیده، ورزیده و متناسب دارند و قوت غالب آنها را مواد پروتئینی کمچرب تشکیل میدهد و خطر ابتلا به انواع بیماریهای غیرواگیر در آنها کمتر است. چرا؟ چون ورزش میکنند و تغذیه مناسب و کنترلشده دارند. اگر به محتوای بشقاب غذای آنها دقت کرده باشید، اغلب یک تکه متوسط گوشت همراه مقداری کلم بروکلی، هویج و ذرتپخته و چند برش کوچک نان به اندازه یک کف دست در آن دیده میشود. در واقع آنها شکم خود را با مواد پروتئینی پر میکنند و اگر هم سیر نشوند به میوهجات و سبزیهای آبپز روی میآورند که هم فیبری و سیرکننده است و هم به دفع سموم و رفع یبوست کمک میکند. مهمتر
برنج صدری
برنج صدری برنج صدری ارقام صدری از بهترین و مرغوبترین ارقام کیفی برنج بومی یا محلی کشور می باشد که اغلب در استان گیلان و به میزان کمتر در سایر نقاط کشور کشت می گردد. میزان پروتئین موجود در دانه برنج بالا (حدود 8درصد) و در آزمون مالش بین دو کف دست، چربی آن بخوبی قابل لمس می باشد. خانواده صدری شامل موارد زیر می شود: حسن سرایی، سالاری، دمسیاه، دم سفید، دم سرخ،دم زرد، علی کاظمی، هاشمی، شاه پسند برنج صدری بسیار خوش طعم و خوش پخت بوده و خوب قد می کشد (خوب ری میکند) و از عطر متوسطی برخوردار است. در زیر میتوانید جدول مربوط به مشخصات ظاهری برنج خانواده صدری را مطالعه بفرمایید. نام برنج طول دانه خام طول دانه پخته شده ضخامت دانه خام رنگ دانه خام عطربرنج هاشمی 7/6 13/1 سفید مایل به کرم متوسط شاه پسند 8 12/8 سفید مایل به کرم متوسط سالاری 7/4 12/3 1/9 سفید مایل به کرم متوسط دم سفید 7/3 11/24 1/9 سفید مایل به کرم متوسط دم زرد 6/8 12/2 2/2 سفید مایل به کرم متوسط دم سیاه 7/5 12/15 1/87 سفید مایل به کرم قوی دم سرخ 7/7 12/1 1/9 سفید
انواع برنج ایرانی
انواع برنج ایرانی در این مقاله به اختصار در مورد انواع برنج ایرانی مطالبی ارائه میگردد. در صورت تمایل به مطالعه اطلاعات تکمیلی ، می توانید به بخش مقالات وب سایت برنج روستا مراجعه بفرمایید. انواع برنج ایرانی برنج های زیر کشت در کشور ما به 4 گروه اصلی تقسیم بندی می شوند. صدری طارم گرد پر محصول صدری: ارقام صدری از بهترین و مرغوبترین ارقام کیفی برنج بومی یا محلی کشور می باشد که اغلب در استان گیلان و به میزان کمتر در سایر نقاط کشور کشت می گردد. میزان پروتئین موجود در دانه برنج بالا (حدود 8درصد) و در آزمون مالش بین دو کف دست، چربی آن بخوبی قابل لمس می باشد. خانواده صدری شامل موارد زیر می شود: حسن سرایی، سالاری، دمسیاه، دم سفید، دم سرخ،دم زرد، علی کاظمی، هاشمی، شاه پسند برنج صدری بسیار خوش طعم و خوش پخت بوده و خوب قد می کشد (خوب ری میکند) و از عطر متوسطی برخوردار است. طارم: ارقام طارم همانند صدری از بهترین و مرغوبترین ارقام کیفی برنج می باشد که مبدا آن درمازندران و نسبت به نوع صدری کمی کوتاه و چاق تر و برنج پخته شده آن ساعتها پس ازپخت
برنج طارم
برنج طارم برنج طارم ارقام طارم همانند صدری از بهترین و مرغوبترین ارقام کیفی برنج می باشد که مبدا آن در مازندران و نسبت به نوع صدری کمی کوتاه و چاق تر و برنج پخته شده آن ساعتها پس از پخت خوش خوراک و نرم باقی می ماند و در آزمون مالش بین دو کف دست نیز همانن برنج صدری چربی دانه قابل لمس است. موسی طارم محل کشت : مازندران(بابل) طارم دیلمانی انتخاب شده از توده محلی وکیفیت پخت خوب و طعم عالی دارد و پس از طارم محلی از بهترین ارقام کیفی مازندران است محل کشت : مازندران)نوشهر-چالوس-تنکابن-رامسر( سنگ طارم انتخاب شده شده از توده های بومی و محلی وکیفیت و طعم عالی دارد محل کشت : شرق مازندران طارم رشتی کیفیت و طعم عالی دارد محل کشت : مازندران(فریدونکنار-برخی مناطق دیگر) اهلمی طارم : سنگ جو : طارم امیری : طارم محلی : رشتی سرد: مقالات دیگر با موضوع برنج را در اینجا بخوانید پیشنهاد ما